Kastmed

Oad seenekastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: perenaise 100 rooga Autor: Ruht
Rohelised oad kukeseenekastmes
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane tükeldatud seened kuivale pannile ja kuumuta aeglasel tulel, kuni seentest välja imbuv vedelik on aurustunud. Lisa peenestatud sibul ja või, kuumuta segades 5-8 min. Raputa pannile jahu, sega läbi. Kalla juurde rõõsk koor ja lisa maitseained. Hauta kastet väikesel kuumusel 10 minutit. Keeda puhastatud ja tükeldatud oakaunad soolakas vees pehmeks ( võivad olla ka külmutatud oad, sel juhul lase keevas soolases vees korraks keema tõusta). Nõruta korralikult, aseta vaagnale ja kalla peale kuum seenekaste.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa