Kastmed

Shalottsibulakaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti
Rosmariini-shalottsibulakaste kaalukatele. TST-6 Kaste sobib küpsetatud kartulite või grillitud linnulihavarraste juurde.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika shalottsibulad sektoriteks, suru katki küüslauguküüs. Kuumuta teflonpannil õli, prae küüslauk ja sibulad selles kergelt läbi.
Puista peale rosmariin ja prae veel 1-2 minutit.
Vala hulka vein ja puljong.
Lase 5 minutit haududa.
Sega juurde hapukoor, maitsesta soola ja pipraga. Lase pisut keeda.
Serveeri näiteks küpsetatud kartulite või grillitud linnulihavarraste juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa