Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Shalottsibulakaste

Kastmed

Shalottsibulakaste

Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Rosmariini-shalottsibulakaste kaalukatele. TST-6 Kaste sobib küpsetatud kartulite või grillitud linnulihavarraste juurde.
kuni 20 min
Retsept
portsjonile
400 g shalottsibulaid
1 küüslauguküüs
2 tl taimeõli
2 tl rosmariini
100 ml punast kuiva veini
200 ml köögiviljapuljongit 1 tl pulbrist
75 g 10% hapukoort
soola
pipart
Valmistusviis
Lõika shalottsibulad sektoriteks, suru katki küüslauguküüs. Kuumuta teflonpannil õli, prae küüslauk ja sibulad selles kergelt läbi.
Puista peale rosmariin ja prae veel 1-2 minutit.
Vala hulka vein ja puljong.
Lase 5 minutit haududa.
Sega juurde hapukoor, maitsesta soola ja pipraga. Lase pisut keeda.
Serveeri näiteks küpsetatud kartulite või grillitud linnulihavarraste juurde.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes