Kastmed

Pruun kaste II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Pruunistatud vasikakontidest valmistatud pruun põhikaste on maitsestatud veini, madeira ja tüümianiga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puljongikondid raiuda tükkideks ja pruunistada väheses rasvas koos hakitud supijuurte, loorberilehe ja piprateradega. Valada juurde külma vett ja keeta pruun puljong. Ülejäänud rasvas pruunistada suhkur, lisada jahu ja kuumutada kuldpruuniks. Valada juurde kurnatud puljong, lisada tomatipüree, vein, maitsestada soola, madeira ja tüümianiga. Kuumutada vaiksel tulel 3 tundi. Kaste kurnata. Pruuni põhikastet nimetavad ungari perenaised hispaania kastmeks ja seda mitmesuguste lisanditega täiendades valmistavad veel hulganisti pruune kastmeid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa