Kastmed

Hollandi kaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Muna-võikaste sobib kalatoitude, keedetud aedvilja jne kõrvale.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Või lasta soojas pehmeneda. Munakollased segada koorega ja maitsestada soolaga. Nõu panna kuuma vette ja segada hoolikalt. Lisada pidevalt segades väikeste tükkidena või, maitsestada sidrunimahla ja paprikaga. Kuumutada veidi aega, kuid jälgida, et vesi ei hakkaks keema. See on klassikaline kaste kalatoitude, keedetud aedvilja jne kõrvale. Ka sellel muna-võikastmel on mitmeid variatsioone - põhikastmele lisatakse tomatipüreed, sibulat, kaaviari, spinatipüreed või veini, veiniäädikat ja maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa