Kastmed

Lihtne kukeseenekaste

Keskmine hinne: 3.65 Allikas: 100 rooga
Värsketest kukeseentest saad 5–10 minutiga imemaitsva kastme kuumade keedetud kartulite kõrvale.
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda sibul(ad) ja kuumuta võis klaasjaks. Lisa seened (suuremad tükelda enne) ning pruunista koos sibulaga. Vala peale koor, maitsesta soola ja valge pipraga ning kuumuta aeg-ajalt segades keemiseni. Vajadusel lisa kastmepaksendajat. Puista üle hakitud tilliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Reno 20.okt 2013 16:39
Lihtsamat ja maitsvat kastet on raske välja mõelda :)
Kersti 16.juuli 2013 22:18
Mina lisan paksendamiseks kukeseenemaistselist merevaiku.
sirtsu 14 23.aug 2012 22:20
väga hea
tsarinna 18.juuli 2012 13:30
Hea ja lihtne-super!
Keily 16.aug 2011 18:57
Teema kah võibolla koos emaga miskit taolist, usun et tuleb väga maitsev.... Muuseas praetud kukeseenud kartuliga kah üle prahi, aga eks igal oma maitse:) Muidu jah...:A
kert 14.sept 2010 16:21
väga maitsev
NAAJ 09.sept 2010 16:51
Aga miks Sa tahad liitreid grammideks teha ? Kui Sul on rohkem seeni, pane pannile rohkem ja kui vähem, pane vähem, jääb natuke vedelam kaste. Tunde järgi. Mina olen ka 1 dessertlusikatäie jahu lisanud.
Cly 09.sept 2010 14:25
Kuidas neid kukeseene liitreid grammideks teisendada? :D
:D 12.juuli 2010 14:02
Ma kasutan enamasti väiksemat kogust seeni ja sibulat ning kastme teen ka jahuga paksemaks, muidu ikka sama vana hea retsepti järgi, kuigi vahukoorega on veel parem:Y
Reet 27.juuni 2010 22:49
Ma kasutan koore asemel merevaiku, nii tuleb eriti hea.
Milf 01.sept 2009 23:22
Ma tegin esimest korda elus seenekastet ja selle retsepti järgi:D hästi tsipake muutsin ainult;) väga hea tuli:)
Tobuloom 11.aug 2009 15:46
Nunuh, küüslauk ja petersell on igati maitsvad, aga kukeseenekastet ilma tillita kohe ei kujutagi ette :) mekib ju till seenekastme ja värske kartuliga nii hea!
maverik 29.sept 2008 03:34
Tilli nüüd ka ärge igale poole toppige, see jäägu rohkem kala ja kartuli roogadele. Vötkem ausse petersell ja küüslaauk.
Sabiina 26.sept 2008 21:01
Olen sama retsepti järgi teinud, ainult hapukoorega, ka täitsa hea.
mannuke06 25.sept 2008 12:44
vana hea retsept jah, aga mina lisan oma ema järgi ka paar tomatit, annab mõnusa pisut pikantse hapuka maitse.
Edsa 20.aug 2008 21:32
Ega siin polegi midagi eriti kommenteerida, vana hea kukuseenekaste.
1