Kastmed

Hakkliha-punapeedikaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Paprika
Serveeri kastet kartulipudruga. 1 ports annab 150 kcal.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
1 suur sibul
2 küüslauguküünt
1 suur punapeet
300 g loomahakkliha
2 sl nisujahu
5-7 dl vett
2-3 tl tomatipastat
1/2 puljongikuubikut
purustatud musta pipart
2 tl värsket tüümiani või 1/2 tl kuivatatud tüümiani
Valmistusõpetus:
1. Koori ja peenesta sibul ning küüslauguküüned.
Koori punapeet ning riivi jämedal riivil.
2. Pruunista hakkliha pannil. Lisa sibul, küüslauk ja punapeet ja küpseta segu 5-10 minutit kogu aeg segades.
3. Sega juurde nisujahu ning lisa vesi.
4. Sega juurde tomatipasta, puljongikuubik ja must pipar. Hauta umbes 10 min kaane all, toitu aeg-ajalt segades. Hautamise lõpus lisa tüümian.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
K. 22.jaan 2009 13:59
Kaste, mis on täiesti roosa ja lõhnab/maitseb nagu bor?. Keda ära ei ehmata, see tehku, on huvitav ja söödav;)
roses 17.märts 2007 13:52
väga hea. proovige kindlasti!
lilium 29.nov 2005 16:28
ma arvan, et see on hea
Õpsu 03.nov 2004 20:22
Super hea! Proovige kindlasti. Mina lisasin keedetud peedi.
1