Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Seene-tomatikaste

Paku seene-tomatikastet küpsetatud kala-, liha- või vorstiroa juurde.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2.5 dl Puravik
62.5 g või soolaseened
0.25 tk Sibul
0.25 küünt Küüslauk
0.25 sl õli või margariin
0.25 purki purustatud tomatid
0.25 ml Valge pipar
0.25 ml Tüümian
0.5 sl hapukoor
Haki puhastatud kivipuravikud või leotatud soolaseened. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Kuumuta potis rasvaine ja keeda selles seeni, sibulat ja küüslauku niikaua, kuni vedelik on aurustunud. Lisa tükeldatud tomatid ning maitseained. Keeda kastet, kuni see on paks. Lõpuks lisa hapukoor. Paku seene-tomatikastet küpsetatud kala-, liha- või vorstiroa juurde.

KOMMENTAARID

Suviplika 31.aug 2008 14:25
Tõsiselt hea kaste tuleb, tean seda retsepti juba ammu ja iga sügis saab seda kastet teha. Puravikega ons ee ääretult maitsev.. Kindlasti proovige!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes