Kastmed

Kana basiiliku-vahukastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat.
Omapärase basiiliku-vahukastmega muudad vaheldusrikkaks praetud linnuliha.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Loputa kanatükid külma vee all ja tupsuta kuivaks. Sulata pannil või ja pruunista selles kanatükid. Koori sibul, poolita ja lõika ribadeks. Pane sibularibad koos piprateradega pruunistatud kanatükkidele ja lisa vett. Keeda algul kaanega 45 minutit, seejärel kaaneta veel 15 minutit. Kurna puljong läbi sõela, lisa valge vein ja redutseeri kõrgel kuumusel kaaneta potis, kuni järgi jääb 2 dl vedelikku. Lisa sool, lase jahtuda käesoojaks ja sega hulka munakollane. Klopi kaste kuumas (mitte keevas) veevannis (et muna ei kalgenduks) vispliga vahtu. Maitsesta uuesti soola ja pipraga ning lisa hakitud basiilik. Omapärase kastmega muudad vaheldusrikkaks praetud linnuliha.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa