Kastmed

Burgundia kaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat.
Burgundia kaste sobib hästi röstitud tumeda liha juurde. Mida paremat punast veini kasutad, seda oivalisema kastme saad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Eralda üdi kondist, lõika kuubikuteks ja sulata sügaval pannil keskmisel kuumusel. Puhasta kevadsibulast ainult valge osa, pese ja lõika kuubikuteks. Koori ja tükelda porgandid ning seller. Tõsta rasvast välja üdikõrned. Pruunista rasvas juurvili. Vala juurde vein ja lahusta selles lihapuljongi kontsentraat. Redutseeri suurel tulel poole koguseni, maitsesta korralikult soola, pipra ja tüümianiga. Lisa või vispliga pidevalt segades tükkhaaval keeva kastmesse. Serveeri kohe. Burgundia kaste sobib hästi röstitud tumeda liha juurde. Mida paremat punast veini kasutad, seda oivalisema kastme saad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Franz 12.dets 2006 16:49
Ka ilma üdikondita sai väga hea. Asendasin oliiviõliga.
rabuuuuuuuur 31.okt 2006 22:46
aga kust seda üdi konti leida
madiskokk16 12.jaan 2006 16:39
vot seee on kaste
kuki 06.dets 2004 21:48
Peaks proovima oma perele midagi meeldivat valmistada.
1