Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Burgundia kaste

Kastmed

Burgundia kaste

Suur kokaraamat.
PrindiSoovita sõbrale
Burgundia kaste sobib hästi röstitud tumeda liha juurde. Mida paremat punast veini kasutad, seda oivalisema kastme saad.

20-40 min

Retsept
portsjonile
0.25 tk üdikont
0.25 tk kevadsibul
0.5 tk väike porgand
12.5 g Juurseller
0.625 dl punane vein
0.125 tl lihapuljongi kontsentraat
värskelt jahvatatud must pipar
hakitud tüümian
18.75 g külm või
sool
Eralda üdi kondist, lõika kuubikuteks ja sulata sügaval pannil keskmisel kuumusel. Puhasta kevadsibulast ainult valge osa, pese ja lõika kuubikuteks. Koori ja tükelda porgandid ning seller. Tõsta rasvast välja üdikõrned. Pruunista rasvas juurvili. Vala juurde vein ja lahusta selles lihapuljongi kontsentraat. Redutseeri suurel tulel poole koguseni, maitsesta korralikult soola, pipra ja tüümianiga. Lisa või vispliga pidevalt segades tükkhaaval keeva kastmesse. Serveeri kohe. Burgundia kaste sobib hästi röstitud tumeda liha juurde. Mida paremat punast veini kasutad, seda oivalisema kastme saad.

KOMMENTAARID

Franz 12.dets 2006 16:49
Ka ilma üdikondita sai väga hea. Asendasin oliiviõliga.
rabuuuuuuuur 31.okt 2006 22:46
aga kust seda üdi konti leida
madiskokk16 12.jaan 2006 16:39
vot seee on kaste
kuki 06.dets 2004 21:48
Peaks proovima oma perele midagi meeldivat valmistada.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes