Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Kiire punaveinikaste

Kastmed

Kiire punaveinikaste

Kodu ja aed.
PrindiSoovita sõbrale
Punaveinikaste. Sobib lisandiks loomaliharoogade juurde.

40-60 min

Retsept
portsjonile
0.125 tk väike sibul
0.25 sl õli
0.0625 tl Valge pipar
0.25 sl tomatipüree
0.5 sl nisujahu
1 dl külm vesi
0.25 tk lihapuljongikuubik
0.25 sl sojakaste
0.5 dl punane vein
Must pipar
Haki sibul peeneks. Aja õli potis kuumaks. Pane hakitud sibul, valge pipar ja tomatipüree sisse ning aja keema. Lisa nisujahu ja seejärel vesi ning aja kaste kogu aeg segades uuesti keema. Lisa puljongikuubik, sojakaste ja vein. Keeda kastet umbes 20 minutit, kuni umbes pool vedelikust on aurustunud. Püreeri kaste saumikseriga. Maitsesta musta pipraga ja aja veel korraks keema.

KOMMENTAARID

Erner 26.nov 2009 16:04
veiselihast minutipividega oli päris maitsev, olgu ta siis mis kaste iganes:)
siirikirikal 26.apr 2009 14:06
Ehk sobib sulle siis selline punaveinikaste? http://www.toiduta-
re.ee/retsept.php?i-
d=6760
sosh 26.apr 2009 12:45
See võib täitsa normaalne kaste olla, aga punaveinikaste see pole mitte.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes