Kastmed

Külm heeringakaste

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Eesti köök.
Külm heeringa-hapukoore-kodujuustukaste.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika heeringas pisikesteks tükkideks, peenesta munad ja till. Sega kodujuust ja hapukoor, lisa ülejäänud ained. Serveeri kuumade keedetud kartulite juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
vepi 21.juuni 2011 21:50
Lisasin veel juurde marineeritud küüslaugukurki (salvest) ja tulemus oli väga maitsev :)
Helerike 16.märts 2006 19:44
See on väga eriline viis serveerida tavalist heeringafileed hapukoorega. Lisaks on tal palju muid maitseaineid juures. Tegin seda hiljuti ühel sünnipäeval ja see on tõepoolest väga hea maitseelamus kalamaiatele.
potane 06.dets 2004 14:33
Väga maitsev ja taskukohane toit õhtusöögiks
1