Kastmed

Maksakaste II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Maksakaste tomati ja marineeritud sibulatega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuivata maks köögipaberiga ja lõika ribadeks. Kuumuta või kastrulis ning pruunista selles maksaribad, lisa nisujahu ja sega läbi. Seejärel lisa koor ja tomatipüree, maitsesta soola-pipraga. Hauta madalal kuumusel 5 minutit. Enne serveerimist lisa tükeldatud marineeritud sibulad ja hakitud petersell. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mariema 27.nov 2009 07:51
Maksakastmele panen ALATI salveid!Teeb selle toidu eriliselt heaks!
nukuke1 29.apr 2006 15:28
väga maitsev. ma just sain sellega hakkama...kuid mina lisasin veel paprikaviile.
Krõõt 2 08.apr 2005 21:39
Mina maitsestan maksatükid juba praadimise ajal soola ja pipraseguga ja jahu ma ei pane praadimise ajal maksatükkide peale ,kuna siis võib kergesti kõrbema minna.Teen jahukastme eraldi ja valan maksatükkidele,siis hautan väheke pliidil või ahjus.
1