Kastmed

Kiirsoust soolaseentest

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Kogus: 1 portsjon
Väga soolaseid seeni leota pool tundi külmas vees ja nõruta sõelal, keskmiselt soolased võid aga pärast loputamistnõrutamist panna kohe koos õliga kuumale pannile.
Raputa seened pannil jahuga üle ning kuumuta segades minut-kaks. Lisa külm vesi, sega ühtlaseks Lisa sibulapulber ja hapukoor, lase 7–8 minutit tasakesi haududa. Nüüd on kaste valmis, seentest kogu liigne sool välja keenud ning on käes aeg lõplikuks soolaga maitsestamiseks.
NB! Kui aega rohkem, võid kõigepealt õlis pehmeks hautada ühe suure sibula, mis suurendab nii kastme kogust kui ka köögivilja osa pere toidusedelis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
õli kasutaja 07.sept 2009 17:25
Seentega annab rasv parema maitse ja sibulapulber ajal, mil värsket kõik kohad täis.????
1