Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Vorsti-sibula pastakaste

Kastmed

Vorsti-sibula pastakaste

Toidutare TT foorum - Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Vorsti-sibula pastakaste tomatiga

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
0.25 tk salatisibul
0.25 sl õli
0.5 sl vesi
75 g viiner
0.25 sl jahu
0.25 purk purustatud tomatid
0.25 dl vesi
25 g hapukoor
0.125 tl must pipar (jahvatatud)
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
sool
Peenesta suur sibul ja hauta õli ja vee segus madalal kuumusel, kuni vesi aurub; tõsta sibul vahukulbiga pannilt ära.
Suurenda pliidikuumust ja kalla pannile viineriviilud ning prae pruuniks.
Riputa peale jahu, sega läbi ning kalla korraga juurde külm vesi ja seejärel tomatihoidis.
Sega hästi läbi, lisa hapukoor või piim, maitseained ja sibul ning hauta madalal kuumusel 6–7 minutit.
Paku keedetud pasta või riisi kõrvale; eelmise päeva jäägid võid otse kastmes läbi kuumutada.
NB! Kui soovid mahedama maitsega kastet, kasuta piima; hapukoor jäägu neile, kellele meeldib hapukas maitse.
 
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes