Kastmed

Kadakamarjakaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud.
Kadakamarjakaste sobib lambaprae, linnuliha või ulukiroogade juurde.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta potis rasv, lisa peeneks hakitud sibul, peenestatud kadakamarjad ja cayenne´i pipar. Sega neid nõrgal tulel, kuni sibul pehmeneb. Lisa õunamahl ja aedviljapuljongikuubik. Keeda, kuni mahlast on pool järel. Kurna see ning pane tagasi potti. Lisa tugevasti kloppides hapukoor ja kooresegune hapupiim (hapukoore-keefiri segu, soomlaste kermaviili). Maitsesta kaste sojakastmega ja võimaluse korral veiniga. Kadakamarjadega sobib hästi ka džinni maitse. Lisa seda ainult napp teelusikatäis. Paku kadakamarjakastet lambaprae, linnuliha või ulukiroogade juurde. Maitsetervikut täiendab mündi- või mustsõstratarretis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa