Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Valge veini kaste

Kastmed

Valge veini kaste

Parimad kodused toidud.
PrindiSoovita sõbrale
Valge veini kaste keedetud kalale.

20-40 min

Retsept
portsjonile
0.5 tk väike sibul
2 sl või või margariin
2 dl kuiv valge vein
1 sl sidrunimahl
1 tk kalapuljongikuubik
1 ml Tüümian
1.5 sl nisujahu
2 sl või või margariin
3 dl rõõsk koor
1.5 ml sool
Cayenne'i pipar
Koori sibul, haki see hästi peeneks ja lase potis kuumas rasvas keema, ära pruunista. Lisa vein, sidrunimahl, kalapuljongikuubik ning tüümian. Keeda tasasel tulel, kuni jääb alles pool vedelikust. Kurna leem ja vala uuesti potti. Lisa rõõsk koor ning lase segu uuesti keema. Sega või ja jahu ning lisa segu hästi kloppides kastmele. Keeda 10-15 minutit ja maitsesta lõpuks soola ning cayenne´i pipraga. Paku valge veini kastet keedetud kalafilee juurde.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke