Kastmed

Itaaliapärased lihapallid tomatikastmes

Keskmine hinne: 3.88 Allikas: Kodukiri.
Vahelduseks tavapärastele lihapallidele küpseta itaaliapärased pallid, milles on peidus seedermännipähkleid, ricottat ja ürte.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta pannil õli. Lisa hakitud sibul ja seedermännipähklid ning kuumuta veidi. Lisa hakitud küüslauguküüned, prae veel veidi ja tõsta tulelt. Sega suures kausis hakitud ürdid, riivsai, ricotta, riivitud parmesan, riivitud sidrunikoor, muna, hakkliha, sool ja must pipar. Lõpuks lisa sibulasegu, sega ühtlaseks ning pane vähemalt pooleks tunniks külmkappi. Vormi märgade kätega ümmargused pallid ja küpseta pannil või praeahjus 200°C juures kuldpruuniks. Kastme valmistamiseks kuumuta tomatid ja vein kastrulis keemiseni. Keeda 5 minutit ning maitsesta oliivõli, soola, musta pipra ja suhkruga. Serveeri kastet koos lihapallide ja pastaga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa