Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Portveinikaste

Kastmed

Portveinikaste

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Sobiv lisand küpsetatud pardi-, hane-, kalkuni- või broileri kõrvale.
Retsept
portsjonile
2 sl või
2 tk šalottsibul
4 kuni 5 tk Šampinjonid
1 dl punane portvein
1 sl mustsõstratarretis
1 dl apelsinimahl
2 dl puljong
sool
Valge pipar
2 sl või
Kuumuta tükeldatud sibulaid ja seeni võis. Lisa ülejäänud ained (välja arvatud või) ning keeda madalal kuumusel, kuni kaste pakseneb. Lase läbi sõela ja klopi hulka 2 sl võid.

KOMMENTAARID

Mari 17.dets 2011 16:42
võrratu kaste, Valmistasin seda grillitud pardi rinnafilee juurde. Mustsüstra asemel lisasin krisi tarretist, ikka tuli ülihea.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree