Kastmed

Broileristrooganov

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Serveeri broileristrooganovi koos keedetud riisi või kartulite ja salatiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta pannil õli ning pruunista selles hakitud sibul ja broilerifileed. Puista üle jahuga. Lisa ka tomatipasta, vesi, puljongikuubik ja maitseained ning hauta 15 minutit. Viimaks lisa hapukoor ja marineeritud kurgi kuubikud. Kuumuta keemiseni ning tõsta tulelt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Margit 25.juuni 2012 09:53
Super hea. Olen teinud nii marineerimata rinna- kui ka kintsufileest, mõlemad on super.
ekuke 23.veeb 2012 16:09
Ülihea kaste lihtsalt, asendasin ka tomatipasta ketsupiga.
Tertu 30.mai 2011 16:33
Esimese korraga tuli väga hea välja :) Tomatipasta asemel lisasin ketsupit. Väga hea :)
NH 03.dets 2010 10:40
Nii, sai ka ära proovitud ja tõeliselt maitsev! Ostsin Talleggi kanafileed lõunamaises marinaadis ja muidugi topelt koguse. Tomastipasta asemel lisasin tavalist ketsupit. Serveerisin perele seda tatra ja riisiga, kellele kuidas maitses. Aga julgen soovitada tatart, sest meil jäi riisi ülegi, aga tatart ja kastet sooviti juurde! :Y
sinilind 07.juuni 2010 16:29
Jätsin marineeritud kurgi ära, sest see ei maitse mulle, kuid tulemus oli imehea! Tõesti lihtne ja väga maitsev söök, kahe peale saime korralikult kõhu täis. :)
miley 21.veeb 2010 16:51
Tegin kaa täna seda...kurki panin natuke palju, aga muidu oli riisiga süües väga hea. Mees kiitis ;)
kokat2di 23.jaan 2010 19:48
Super hea roog - lihtsalt ja kiirelt valmib ja maitseb väga hästi! Puljongikuubiku panin kohe pärast vee lisamist otse pannile, kus ta ise ära lahustus. Hapukoort tuleb lõpus tunde järgi panna, vahepeal segades. Kokkuvõttes vägaväga rahul!:)
keijuke 18.jaan 2010 18:10
Väga hea ja kiiresti valmiv. Elukaaslase üks lemmikuid. Sööb ja kiidab :)
nustu 18.jaan 2010 18:06
Asendasin marineeritud kurgi küll porganditükkidega, aga muidu tuli väga hea.
tyuts 24.nov 2009 12:26
Ülimaitsev! Ja väga lihtne teha. Tegin küll oma muudatused : lihaks broileri kintsuliha (marineerimata), mida panin 500g; sibula sõber pole, seega asendasin selle porruga; tomatipastat panin ka rohkem.
Atsinna 19.nov 2009 16:27
Meie pere tänane lõuna. Väga hea oli! Muidugi lihakogust suurendasin poole võrra, muidu poleks jagunud.300 g neljale on väga vähe.Broilerifilee maitsestasin ise apelsinipipraga ja ebaküdoonia mahlaga. Sõime kõrvitsa-
kartulipudruga, kõrvale kõrvitsasalat ja magushapu kurgisalat. Üks puljongikuubik ei tee toitu tulisoolaseks,ka liha võis soolane olla. Üldiselt on kõik kuubikud ühtviisi soolased ja keemiat täis. Kuubik lahustatakse vees, mida oli 3dl ette antud.
epp 18.nov 2009 15:57
Tegin ka eile. Meie perele maitses ja soolasust oli täpselt parasjagu. Kindlasti valmistan seda veel teinekordki.
Eka 18.nov 2009 14:47
Selliste koguste juures 1 puljongikuubik küll väga soolaseks ei tohiks jääda kogu roa peale, mina segasin selle veega- ma ei tea, siin pole öeldud, kuidas täpselt toidule seda lisada aga nii ma igatahes tegin et lahustunud kuubiku lisasin.
123 17.nov 2009 12:47
Meie maitse järgi jäi see ikka väga soolane. Valmis toidule lisasin seetõttu ohtralt juurde vett ja hapukoort :S Huvitav, et kõigile teistele on soolasus sobinud... Kas puljonigkuubikud võivad olla erineva soolasuse astmega? Minu toit ei tulnud mitte pisut soolane, vaid ikka tulisoolane :S Aga muidu oli väga maitsev, kõik kiitsid :)
una 16.nov 2009 17:07
Väga, väga maitsev! Lihtne teha ja valmib kiirelt!
Eka 15.nov 2009 15:05
Julgen ka soovitada! Väga maitsev, just praegu aurab laual :)
Secu 13.nov 2009 09:20
Väga kiirelt valmib ja ime maitsev!:Y
troon 22.aug 2009 13:34
Väga hea, kõik kes maitsnud, kõik on kiitnud :)
avvukas 12.aug 2009 22:33
Väga maitsev! Minul oli mngisugune marineeritud kurgisalat ja panin seda umbes 1 dl. Kurgi maitse jäi seega tugev. Sellest hoolimata oli väga maitsev!
wilson15 24.juuni 2009 21:48
Super hea!
Juppstükk 28.apr 2009 16:02
hinne ei läinud kirja :O
Juppstükk 28.apr 2009 16:02
testisin ka siis selle kiidetud toidu ära. Hautamisel lõhnas toit juba paljulubavalt ja isuäratavalt.Ja maitses sama hästi! Ainult et hapukoorega liialdasin veidi :R Broilerifileele tegin ise marinaadi Santa Maria apelsinipiprast ning kivi- ja meresoolast. Lisaks on punast marinaadi lihtsam ja odavam ise teha. Ohtralt broilerimaitseainega kaetud filee mõneks ajaks külmkappi ja ongi olemas.
Helukas 02.dets 2008 20:34
Jäi lisamata,et tegin tavalisest ilma nahata kanalihast ja maitsestasin ise - ja väga hea tuli.
Helukas 02.dets 2008 20:31
Tõesti tõeliselt hea- soovitan soojalt!
pulk 22.nov 2008 10:09
Väga isuäratav,proovin täna kindlasti ja soovitan ka teistel proovida,kes ei ole veel teinud;)
12