Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Juustu-seenekaste

Kastmed

Juustu-seenekaste

Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Kaste sobib serveerimiseks praetud ja küpsetatud liha juurde. Antud kogusest jagub 4 portsjoni jaoks.
Retsept
portsjonile
500 g värskeid seeni
1 tk sibul
2 sl taluvõi
3 sl nisujahu
3 dl köögiviljapuljong
100 g toorjuust
must pipar
Puhasta ja tükelda seened, peenesta sibul.
Aseta pannil või, kuumuta ning lisa kuuma või hulka sibul ja seened.
Soovi korral maitsesta segu purustatud küüslauguga.
Lisa nisujahu seene-sibulasegule ning sega hoolikalt.
Kalla keedunõusse köögiviljapuljong ja lse kaste keema.
Lisa kastmele pehmendatud juust ja sega senikaua kuni juust on sulanud.
Maitsesta musta pipraga.
Serveerimisel võid kastmele kaunistuseks lisada värskeid ürte, nt basiilikut või estragoni.
Sobib praetud ja küpsetatud liharoogade juurde.
 

KOMMENTAARID

annette 05 12.märts 2006 11:25
tegin seda toitu selle retsepti järgi ,see on loomulikult ,nagu öeldakse et igal ühel oma maitse ,aga oligi huvitav kui just küüslauguga segad ja siis keedetud kartuliga koos liharoaga ,igatahes meeldis küll ja üra söödi
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp