Kastmed

Punase veini kaste

Keskmine hinne: 1.08 Autor: Toidutare.ee
Lihtne, kuid pidulik kaste liharoogade lisandiks. Jagub 4-5 portsjoniks.
Kogus: 1 portsjon
Mõõda keedunõusse lihaleem ja punane vein.
Keeda tasasel tulel umbes 5 minutit.
Sulata poti põhjas ja lisa jahu. Sega hoolega, lisa esialgu vähehaaval lihaleeme ja veini segu. Viimaks lisa sinna kogu vedelik. Keeda mõni minut.
Maitsesta musta pipra, rosmariini ja sojakastmega. Vaata, et kaste liiga soolane ei saa!
Serveeri koos praetud lihaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tiina 17.veeb 2016 16:55
Kirsimoos oli suurepärane mõte! Ja jahu ei lisanud samuti, keetsin pisut kauem, sai ilus kreemjas ja kirsimoos andis väga huvitava maitse- ja värvinüansi!
Kall 16.veeb 2013 17:12
Üldse ei tulnud välja :( Veini maitse käib üle pea..
Shadow 19.okt 2008 22:14
Nii,sain sellega valmis. Kasutasin lihapuljongi kuubikut,monte cristo punast veini.ajasin nats keema need pannil,siis vahepeal võtsin suure lusikaga võid ja lisasin sinna mingi 2 supilusikatäit võid.Segasin,kuniks oli päris segamini ja suht toasoe. panin kõik selle siis veini/puljongi juurde,läks kenasti püreeseks.maitseai-
ned ja vsjo:) Väga huvitav ja teistmoodi hallis argipäevas:) Väga hea keedukartuli ja praeliha kõrvale:)
Franz 12.dets 2006 16:43
Jah, millised jahud? Muide, jahu pole vaja üldse lisada, ja veel: keeta tuleks nii kaua, kuni vedelik väheneb ca 5 korda. Suhkru asemel kasutan kirsimoosi ca 1-2 tl.
1