Kastmed

Apelsinikaste lihale

Keskmine hinne: 1.75 Allikas: erakogu Autor: Tiina Trolla
Lihtsasti valmistatav apelsinikaste praetud lihale või kotlettidele.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Valmista lihapuljong. Selleks võid kasutada eelnevalt valmis keedetud puljongit või puljongikuubikut (max 1/4 puljongikuubikut).
Lase puljong keema, lisa sinna juurde apelsinimahl, maitseained, fariinisuhkur ja purustatud küüslauk.
Keeda kastet mõni minut.Kuni kaste keeb, sega maistärklis vähese veega. Nirista pidevalt segades kastme hulka veega segatud maisitärklis ning keeda senikaua kuni kaste pakseneb.
Kontrolli kastme maitset ja vajadusel maitsesta kastet veelkord.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
karima 13.märts 2011 11:07
kanaga on see mega hea
marks 06.jaan 2009 18:46
On jah suht terav - pipra lisamisega peaks ettevaatlik olema ;)
Werewolf 04.jaan 2009 19:49
Väga hea kaste! Serveerisin seda hakklihavorstikes-
tega ja super oli, kuigi tundlikuma maitsemeelega inimesele võib see ehk liiga terav saada.
1