Kastmed

Farfalle suitsukana ja suvikõrvitsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Maitseb hõrgult klaasikese veini kõrvale.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Haki sibul ja küüslauk, kuumuta õlis klaasjaks. Kalla juurde valge vein ja mõne minuti pärast ka koor. Hauta 5-6 minutit, maitsesta soola-pipraga. Keeda pasta peaaegu pehmeks. Samal ajal pruunista viilutatud suvikõrvits pannil, lisa sektoriteks lõigatud kirsstomatid, tükeldatud suitsukana ( või grillkana ) ja hakitud basiilikulehed. Kuumuta mõni minut kõike koos, maitsesta kergelt soola-pipraga ning kalla koorekastmesse. Nõruta pasta ja pane tagasi potti. Vala peale kaste, maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga. Serveeri värskelt riivitud Parmesani juustuga ning kaunista basiilikulehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
k.triinu 11.okt 2012 15:36
olen korduvalt teinud ja ikka ilma veinita, sest lapsed majas ja meil lihtsalt pole kunagi veini :). väga maitsev!
Maire 16.jaan 2011 12:14
Superhea! Ja veini ei soovita ära jätta, sest just vein annab tõeliselt mõnusa maitse... :) Ise panin veini ja koort tiba rohkem, siis küll kuivaks ei jäänud...:Y
Kristel.l 08.nov 2010 16:03
Mõnus:) Aga arvestama peaks, et tuleb soojalt ja värskelt süüa. Seistes vedelik imbub sisse ja siis jääb kuivavõitu. Tegin suitsukanaga ja lisasin topelt zukkinit ja kindlalt läheb kordamisele.
Joonatan11 12.aug 2010 18:32
Vägagi söödav! Soovitan!
Ayra 13.dets 2009 18:45
Väga hea toit ! Ainult veini ei lisanud, aga see ilmselt maitset nii väga ei muutnud. :)
1