Kastmed

Tuunikalapasta

Keskmine hinne: 3.28 Allikas: 100 rooga
Vähese kalorsusega kiirelt ja kergelt valmiv roog.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda pasta rohkes soolaga maitsestatud vees pehmeks, kurna ja pane potti tagasi. Tükelda sibul ja küüslauk, kuumuta õlis klaasjaks. Lisa tomatikonserv ning maitsesta soola, basiiliku, pipra ja veidikese suhkruga. Lisa oliivid. Kuumuta veel mõni minut. Viimaks sega hulka tuunikalakonserv ja juust, vala segu potti nõrutatud pasta juurde ning sega läbi. Serveeri kohe koos riivitud Parmesani juustu ja värske basiilikuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Iren 19.okt 2016 18:58
Nii maitsev. Tükeldasin ise tomatid ja ei pannud sisse oliive. See, kes tahtis pani eraldi peale. Meil sai söönuks 4 inimest ja jäi ka järgi.
carin 04.dets 2013 09:48
Lihne teha, maitsev. Ainult kahtlen, kas ikka tuleb siit 4 portsjonit. Meie sõime kahekesi ja ainult natuke jäi üle - või oleme lihtsalt suure söömaga?
kristi 31.juuli 2012 22:01
Väga maitsev! Oliive ega basiilikut ei pane, aga küüslauku panen natuke rohkem. Tegin juba kolmandat korda:)
Chief Wiggum 28.märts 2012 20:41
Tegin ka seda pastat ja lõhn on suhteliselt eemale tõukav imo.
Kristi128 19.sept 2011 18:22
tõesti maitsev ja lihtne valmistada ka :) mul juhtus kodus olema tuunikala tomatikastmes. kasutasin seda ja sobib ka täitsa hästi.
söödoik 15.aug 2011 14:35
tahan seda teha:P
Maret 25.juuni 2011 12:04
Just praegu alustasin pasta söömist. Tõepoolest väga maitsev tuli :)
Kelly 06.juuni 2011 20:43
Mina teen seda 2 kyyslaugukyynega , seente ja värske chillikaunaga. KINDLASTI ainult täistera-
spagettidega! Aga imehea ja imelihtne roog.
kkj 20.nov 2010 19:51
Nii lihtne, kiire ja heaaa, ülirahul :)
Zeus 09.aug 2010 13:29
Selle toidu juures on väga oluline tuunikala kvaliteet. Kui ikka osta selline konserv, mille sees on roosad tuunikalatükid, mitte nahaalune tumehall sodi, siis tuleb see kaste ikka palju parem. Ja tuginedes omal käel katsetamisele - mina eelistan tuunikala õlis, mitte vees.
Eero 08.mai 2010 20:57
Maitsev ja hea :)
Ella 29.dets 2008 21:21
Väga maitsev sai ning lihtne valmistada...küüs-
lauku panin kolm küünt ning maitse ei jäänud ikkagi domineerima. Kindlasti teen veel:Y
Angela 29.dets 2008 14:29
parmesani jätsin välja ja samuti oliivid. Sellest hoolimata sai ülihea- ja kogu meesperele meeldis see väga.
1