Kastmed

Pastaraguu

Keskmine hinne: 2.97 Allikas: 100 rooga
Retsept, mida itaallased on pärandanud truult põlvest põlve. Roog nõuab pikka küpsemisaega, seega sobib hästi nädalalõpu lõuna- või õhtusöögiks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta pannil või ja õli, prae selles hakitud sibulat. Lisa hakkliha ning jätka praadimist. Kalla juurde vein, purustatud tomatid ja tomatipasta, maitsesta soola-pipraga. Kata kaanega ning hauta madalal kuumusel aeg-ajalt segades 2 tundi. Sega omavahel keedetud tagliatelle ja kaste, puista üle riivitud Parmesaniga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mall 01.okt 2012 10:05
proovisin, aga 1 tunniga kippus kogu kaste juba nii paksuks, et sisuliselt vedelikku enam pannil polnud... Ja podises ikka väga vaiksel tulel. Huvitav, kas tõesti on nii suur vahe tomatikonservil, et mõni on vedelikurohkem ja mõni vähem?
oquill 26.nov 2010 18:09
Tavaline punane pastakaste käib täpselt nendesamade koostisainetega, ainult et hautama peab maksimaalselt veerand tundi. Kas tõesti 2h hautades saab nii palju parem?
pensionär 17.nov 2006 11:15
Kostab hea ja tuleb proovida. See on ju alternatiiviks harilikule lasagnale mis valmistatakse pas-
taplaatidest ja lisaks hakklihakastmele ka valgest kastmest.
Karsumm 15.nov 2006 12:06
Mitte hakkliha pärast ei pea seda niikaua küpsetama vaid ikka kastme enda pärast, et ta saavutaks paraja paksuse ja maitseained jõuaks imenduda;)
Harmoni 11.nov 2006 13:00
Kas keegi saab aru, millex seda hakkliha 2 tundi küpsetama peab?
1