Kastmed

Pasta kuumsuitsuforelli-koorekastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Suitsumaitseline forellikaste on toitev ja rammus. Meeldiva lisamaitse annab roale laim.
Kogus: 4 portsjonit
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente, kurna ja vala potti tagasi. Sulata kastrulis või, lisa hakitud sibul, küüslauguküüned ning hauta paar minutit. Lisa jahu ja kuumuta veel veidi. Seejärel kalla hulka piim, hapukoor ja laimimahl, sega ühtlaseks ning kuumuta paksenemiseni. Lisa puhastatud kuumsuitsuforell ja hakitud petersell, maitsesta soola-pipraga. Sega kaste pasta hulka ning serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NAAJ 11.juuli 2011 18:15
Päris hea tuli. Lisasin veel porrut, piima asemel kasutasin kohvikoort ja hapukoort ei lisanud üldse. Ainult et järgmine kord jahu ma küll enam ei pane, paksendan hoopis 2-3 spl Merevaiguga. Jahu rikkus kaste maitse ära.
ChicaB 04.jaan 2011 15:06
Väga hea pasta!
FK 11.veeb 2009 11:28
Väga maitsev ja lihtne valmistada! Soovi-
tan soojalt!
paulahelga 05.veeb 2009 16:46
Kõige parem kala pasta!:Y
1