Kastmed

Sidruni-sinihallitusjuustu pasta

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Maitsev pastaroog sinihallitusjuustukastmes, millele sidrunikoor ja spinatilehed lisavad meeldivat värskust.
Kogus: 1 portsjon
Sega kausis kahvliga segamini murendatud sinihallitusjuust ja või. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks ja nõruta, jäta 1,5 dl keeduveest alles. Hoia pasta soojas, senikaua kui valmistad kastme. Pane juustu-võisegu suuremasse paksupõhjalisse potti, sega hulka pastakeeduvedelik ja koor. Lase keema tõusta ning keeda segades mõni minut, kuni kaste pakseneb. Lisa sidrunikoor, muskaatpähkel ja tüümian, maitsesta soola-pipraga. Vala pasta kastme hulka, sega läbi ning puista peale tükikesteks rebitud spinatilehed. Serveerides murenda soovi korral ka peale sinihallitusjuustu. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tat 23.veeb 2016 14:54
kindlasti ei tohi pastat "soojas hoida", veel vähem tohib vees teda hoida, kui ta juba valmis saanud. Ülekeedetud pasta on seedimisele halb, "al dente", vastupidi - soodustab seedimist. Ikka kaste enne ja seejärel pastat keeta.
Hindaja 06.nov 2011 13:49
Ettevaatust muskaatpähkliga. Paned natuke liiga palju ja kohe matab teised maitsed enda alla.
Marju 23.nov 2010 19:23
Väga hea toit! Igaljuhul tasub teha ka teist korda!
Kairikene03 05.dets 2008 19:11
maitses mulle ja mehe nii nämmi
Spunkel 14.okt 2008 17:04
Tunnetan seda maitset juba suus, aga kahjuks ei saa seda teha, sest minu kaasa vihkab sinihallitusjuustu :( Eks ma kunagi salaja teen!
katre 12.aug 2008 12:07
täiesti super toit , üks lemmikutest . kerge teha ja väga hea maitseelamus .
carry115 08.jaan 2007 16:23
Väga huvitav toit tuli välja Väga hea aroomiga aga kuna mul polnud spinatit siis ma panin selle asemel hoopis natuke kalkuni liha mille ma eelnevalt praadisin. Sinihal-
litusjuustu ja sidruni maitse ja lõhn on koos väga huvitavad ja väga omapärane. Igatahe sain midagi uut proovida ;))
1