Kastmed

Oapasta karriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peaaegu rasvatud toidud.
Spiraalpasta ja punased aedoad karrikastmes.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kastme valmistamiseks kuumutage kaanega kastrulis õli ja praadige sibulat-küüslauku vähesel kuumusel 2-3 minutit. Lisage karripulber, köömned, koriander, tšillipulber, ingver ja jahu ning hautage veel 1 minut. Valage juurde aedviljapuljong, sidrunimahl ja laske keema tõusta, lastes kaane all tasasel tulel haududa 25 minutit. Maitske ja lisage vajaduse korral soola. Vahepeal laske suures kastrulis soolane vesi keema minna. Lisage pasta, segage ja keetke 10-12 minutiga poolpehmeks ( al dente ). Nõrutage ja loputage veega üle. Nõrutage punased oad, jättes vedeliku kastme vedeldamiseks alles. Lisage pasta ja oad õrnalt segades kastmele. Kui kaste on liiga paks, lahjendage seda oavedelikuga. Serveerige petersellivõrsetega kaunistatult. Karrikaste muutub seistes paremaks. Selle võib valmistada juba päev varem ja pasta keemise ajal lihtsalt üles soojendada. Nii või teisiti saab toitev roog valmis umbes 30 minutiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa