Kastmed

Itaalia lihapallid kastmes

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: 100 rooga
Itaaliapäraselt valmistatud lihapallid on eriliselt hõrgu maitsega, kuid nende tegemiseks varu mitu tundi aega. Nii kastmes kui ka lihapallides peaks olema ohtralt värskeid ürte ( värskete puudumisel võid kasutada ka kuivatatuid ).
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Tükelda sibul ja ürdid, purusta küüslauguküüned. Sega kõik ained omavahel ja vormi segust suured pallid. Pruunista palle võis ning pane suurde potti ootele. Valmista kaste. Selleks pruunista hakitud sibul ja küüslauk suurema kastruli põhjas võis või õlis, lisa ülejäänud kastmeained ja kuumuta keemiseni. Pane lihapallid kastmesse ning keeda madalal kuumusel ja aeg-ajalt segades 2,5-3 tundi, kuni kaste pakseneb. Serveeri spagettide või pennedega. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristel.L 21.aug 2008 13:48
Väga head. See vedelik haudub välja ja lõpuks tahab kogu värk isegi põhja hakata, sest läheb paksuks.
reelika 21.aug 2008 13:18
Kas see kogus siin, et 1,5 l tomatimahla on ikka õige...kuidagi palju tundub. kas on ehk keegi järgi proovinud?
pensionär 31.juuli 2008 19:30
Kindlasti väga head. Kust aga välja võtta kõik retseptis vaja olevad ained kui oled maal ja kõige lähem pood kust neid kindlasti saada on 45 km kaugusel... Tuleb teha midagi lihtsamat!
1