Kastmed

Kiire kanakaste

Keskmine hinne: 3.08 Allikas: 100 rooga
Mõnus vaheldus tavapärastele kastmetele. Veini võiks lisada toidule vähehaaval.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pruunista väikesteks tükkideks lõigatud kana, maitsesta soola-pipraga.
Lisa sinep, koor ja vein, lase keema tõusta.
Hauta madalal kuumusel 5 minutit.
Prae teisel pannil tükeldatud seened ja sibul, maitsesta soola ja estragoniga.
Sega seenesegu kokku kanakastmega.
Serveeri keedetud kartulite või riisiga.
Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siki001 25.märts 2012 15:53
Vein rikub tõesti maitse ära, kahjuks. Ei tulnud nii maitsev kui arvasin . :/
toxi 16.veeb 2012 18:36
ilma veinita meeldib isiklikult mulle rohkem ja olen kasutanud koore asemel hoopis piima ning lisanud merevaiku, väääga hea
kokk 13.jaan 2011 20:20
ei ole harjunud veiniga sööma aga nuh muidu täitsa hea nii et oma arvamus kah vein ei sobi
jansa27 30.dets 2010 19:27
Väga hea!
Madelein 28.mai 2010 20:16
Ma Olen Alati Teinud Valge Dreamer'i Late Harvesti Veiniga,Siis Terve Sibul,Merevaiguga(Mu-
rulaugu Oma Oli Vist Või Maitserohelise)Sine-
pi,Aroomisoola,Kartu-
limaitseainet,Sidru-
nipipart,Hapukoort Ja Kohvikoort Ja Kana Maitseaine Kollase Karriga.:) Tulemus On Siis Vääääga Hea:) Kui Isegi Natukene Vedel Jääb Siis Paksendan Jahuga;)
Mmmerlekas 26.märts 2010 21:02
Nii lihtne ja maitsev
sander 13.jaan 2010 14:41
ma lisasin kana panni peale ka magusat chilli kastet ja hiljem kogu kastmele ka juustu... ning ma arvan et kana nt peab tegema ikka päris väikesdeks tükkideks.. kuna kaste ei tulnud minul eriti vedel..või noo ma ei tea.. mulle meeldiks riisiga rohkem vedelamat kastet süüa.. aga muidu oli väga hea kaste...5
Helka 24.apr 2009 15:10
Ma tegin ka veini asemel veega ja kukeseentega...nämm-
nämm tuli:Y
dyana27 29.jaan 2009 13:09
Mina ei pane veini kastmele minu arust rikub ta kastme maitset. Veini asemel panen kana maitseainet.
bersan 12.jaan 2009 17:06
Mulle väga maitses! Veini asemel panin ühe puljongikuubiku ja tavalise sinepi asemel Dijoni teralinse sinepi.:)
Atsinna 12.jaan 2009 10:44
Jah, mina lisasin sinepi, koore ja veini sellises järjekorras nagu retsept ette andis ja hautasin hiljem kauem, et veinist "lahti saada". Aga tõesti peaks NurrMarta, Sinu õpetust kuulda võtma, kui tead, et nii parem saab. Ja et see veini maitse ei jääks domineerima. Koor tükki ei jäänud, kasutasin vahukoort, sest muud kodus ei olnud. Tilgake vett ka lisaks. Kana ja seen on hea kooslus, mul olid sügavkülmast võetud puravikud omas mahlas.
NurrMarta 12.jaan 2009 10:30
Mulle tundub küll, et veini peaks valama kanatükkidele kõigepealt, kiirelt veidi kokku keetma ja siis lisama muud asjad, sh koore. Muidu jääb veinimaitse tõesti liiga domineerima. Ja tavaline koor kipub ka minul sellise kastme juures tükki minema, hauta kui tasaselt tahes. Parem on kasutada nn. köögikoort.
Atsinna 12.jaan 2009 09:01
Vein rikkus minu jaoks väga hea toidu ära, maitse jäi võõraks,muidu ka ei kasuta toidus veini. Kõik muu oli paigas. Teinekord teen ilma veinita.
tibitipi 04.dets 2008 12:49
Unustasin sinepi ära, aga väga väga maitsev tuli siiski. Vein on väga oluline komponent selle kastme juures, annab erilise maitse. kuigi kindlasti on hea ka teistmoodi :P
siirikirikal 26.sept 2008 14:45
Maitseasi, aga kindlasti võiks see olla kuiv vein. Rusikareegel on, et ära kasuta toidutegemiseks veini, mida sa muidu ei jooks.
plondi 26.sept 2008 14:29
mis veini peaks kasutama
merx 13.sept 2008 18:10
mis ma valesti tegin, et koor tükki läks? sinepi jätsin ära, kas see mõjutab midagi?
hipster 24.juuli 2008 17:44
veini asemel lisasin siis vett! ja veidi sidrunhapet (mõned tilgad)
hipster 24.juuli 2008 17:43
KÕIGE mõnusam kanakaste.. ma olen ära jätnud veini ja lisanud porrulauku :)
1