Kastmed

Tagliatelle kooreses päikesekuivatatud tomati kastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Päikesekuivatatud tomatid annavad koorekastmele itaaliapärase hõrgu maitsenüansi. Soovi korral lisa kastmesse ka küüslauku või küüslaugupipart.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pane pasta rohkesse soolaga maitsestatud vette keema. Kuumuta purustatud küüslauku kastruli põhjas päikesekuivatatud tomatite õlis 1-2 minutit. Lisa tükeldatud päikesekuivatatud tomatid ja koor, kuumuta üheskoos veel kord läbi. Maitsesta soola-pipraga. Nõruta pasta ning vala peale kaste, sega segamini. Serveerimisel puista roale riivitud Parmesani juustu ja värskeid basiilikulehti. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kokk 30.juuni 2012 20:49
Hea kuid lihtne toit mida valmistada. Lõunamaises marinaadis kanafilee oli hea idee siia juurde.
Hommikutäht 23.veeb 2012 12:59
Ei tea, tegin retsepti järgi ja ei olnud midagi erilist. Maitsev aga kuidagi lahjaks jäi..
punkel 17.jaan 2012 22:32
Tegin väheke seda retsepti ringi. Lisasin kahte erinevat juustu ja natuke valget veini. Makaronidest kasutasin Mark&Spencer merekarpe? "Merekarpide" peale viilutasin hästi õhukesed salami(täpsemat mudelit ei tea) lõigud, peale valasin kastme. Sai üle ootuste hea.
Heli4 05.jaan 2012 13:47
Hea toit. Küüslauku paneks rohkem.
Silver 08.okt 2011 22:35
Väga maitsev toit. Tükeldasin juurde Talleggi lõunamaises marinaadis kanafileed ning hakkisin juurde ka ühe t?illikauna.
ma 16.mai 2011 19:53
Aga mees tuli koju ja ütles, et köök lõhnab nagu Vapiano.
ma 16.mai 2011 19:52
Just, täitsa tavaline koorepasta. Lisasin kastmesse ohtralt riivitud juustu, et maitset juurde saada ja hiljem veel poolitatud kirsstomateid ka peale. Sõime ja mõtlesime, et ilma päikesekuivatatud tomatita oleks vist isegi mõnusam :P
Siil 19.märts 2011 20:51
Päris hea, aga selline üsna tavaline koorene pasta.
marialiina 11.dets 2010 19:20
Väga lihtne teha ning valmib ülikiiresti. Ise panin küüslauku küll vähemalt topelt ja parmesani asemel lisasin kastmesse tavalist riivjuustu. Kohvikoort sai vist ka pisut enam. Järgmisel korral lisan kindlasti (ka) parmesani ja ehk samuti kanafileed vmt. Meie pere uus lemmik!
uffa 02.dets 2010 11:04
täitsa ok, aga mitte midagi erilist. lisasin nii kana kui peekonit, ikka jättis külmaks. ei, aga ega halb ka ei ole.
sole 01.dets 2010 13:09
Ja kui lisada sinna veel kõige lõpuks ka kergelt röstitud seedermänniseemneid, on veelgi parem!:) Ja koore hulka lisan ka veidi toor-või sulatatud juustu. Teen seda pastat väga tihti ja ikka maitseb hästi!
Mia 12.nov 2010 20:55
supper pasta! arvasin et pole midagi erilist, et komponente vähe. Aga ka väheste asjadega saab imemaitsva roa :) Soovitan soojalt! ;)
elenora 20.okt 2010 12:21
Täitsa hea kõhutäis. Ise ootasin, et päikesekuivatatud tomatid annavad roale erilisema maitse
Juppstükk 10.mai 2010 19:13
mmmm. nii mõnus :) ei kujuta ette, kui hea see veel parmesaniga on! väga hea kiire toit. juurde marineeritud kalkunifileed ja ongi super õhtusöök olemas.
mariseke 17 17.jaan 2010 17:55
Mina panin 300g Talleggi lõunamaises marinaadis kanafileed (tükeldatuna) juurde koorekastmele ja kokku panin 2 pakki vahukoort, ehk siis 4dl. Väga maitsev toit tuli, kõik kiitsid ja palusid jälle teha. Pealegi, väga kiirelt sai valmis. Üks lemmikumaid retsepte!
Marie81 31.okt 2009 15:54
Väga hea :) Teen teinekordki, ehtne itaalia toit... Meesperele võiks lisada veel praetud peekonit või kanatükke...
mustcat 13.okt 2009 15:33
juba mitu korda seda teinud, väga maitsev:)
Kessukas25 20.juuni 2009 18:50
Täitsa söödav.Ja päikesekuivatatud tomatid annavad meeldiva maitse.
1