Kastmed

Salsa Verde

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Roheline saiakate
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Murenda sai tükikesteks ja nirista üle äädikaga, lase 5 minutit seista. Pigista saiapudi peaaegu kuivaks, pane koos petersellilehtedega köögikombaini ja töötle ühtlaseks. Lisa tükeldatud küüslauguküüned, lülita masin tööle ja lisa õli vähehaaval läbi söötmisava.
Serveeri kuuma kala või liha juurde.
NB! Samanimeline kaste on olemas ka Mehhikos, kuid seal valmistakse see rohelistest tomatillodest ning ka maitsestatakse teisiti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Elisa 03.nov 2008 12:39
mina teen seda nii et panen peterselli, 1 küüslaugu küüs, keedetud munakollane, pool väiksest tuunikala konservi, soola, pipart ja oliivõli. Sobib juurde keedetud lihale. Selle retsepti õpetas mulle mu itallannast ämm :)
1