Kastmed

Lihtne kanasoust

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Katrin Mikk
Kogus: 1 portsjon
Pruunista liharibasid kuumal pannil õlis 5 minutit. Maitsesta soolaga. Lisa jahu ja broilerimaitseaine ning kuumuta veel mõni minut. Lisa vesi ja hapukoor ning lase vähemalt 10 minutit haududa, siis imbub kuumutatud maitseaine korralikult kastmesse. Kõige lõpuks lisa hakitud till. Serveeri keedukartulite või riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
MärtsPlärts 31.mai 2012 17:56
Väga maitsev! Proovige, kui veel pole.
kiisu 06.okt 2011 18:00
Väga maitsev! Aga broilerimaitseainet võiks tõesti pisut rohkem olla, 1 spl pigem.
aire 10.aug 2011 12:54
ka minu väike kolme aastane lapselaps ütles-nii maitsev..aire
Jaanika 20.märts 2011 19:54
Super hea kaste. Kogu pere sööb ja kiidab :)
tatra-tiit 03.veeb 2011 15:29
tatrapudru kõrvale ka väga okei, vahelduse mõttes
mae 25.okt 2010 15:07
Tegin ka ja proovisin enne tule kinni panemist ,aga maitsesin ja vajaks natuke rohkem broilerimaitseainet,-
pärast tuli super aga soovitan panna broilerimaitseainet 3tl-6tl
Keili 13.apr 2010 21:20
Tõeliselt hea ja lihtne kaste. sai väga kiirsti otsa
NAAJ 20.jaan 2010 12:38
Hea kaste ja valmib tõesti kiiresti. Argipäeva õhtuks väga sobilik. Valmis kastmele lisasin veel rohelist sibulat ka, vett panin natukene rohkem ja kui lisasin hapukoore, siis enam ei keetnud, vaid lasin kaane all 10 min tõmmata. Kui hapukoort keeta, siis minu meelest läheb hapukoor tükki. Kasutasin 20%-list hapukoort.
leandra23 03.nov 2009 14:59
Väga hea .Hapukoor 10%-line
1