Kastmed

Munasoust suitsulihaga

Keskmine hinne: 3.37 Allikas: 100 rooga
Kiire argipäevakaste värskete kartulite kõrvale. Maitseb eriti hästi siis, kui lisandiks on värske hapendatud kurk.
Kogus: 4 portsjonit
Lõigata peekon kuubikuteks ja hakkida sibul peeneks. Praadida peekonit, kuni rasv eraldub ning liha hakkab kergelt pruunistuma. Tõsta kolmandik kõrvale ja hoida soojas. Lisada pannile jäänud peekonile hakitud sibul ning praadida see klaasjaks. Puistata juurde jahu ja pruunistada pidevalt segades. Seejärel kallata hulka piim ja lasta keema. Kloppida munad lahti ning lisada keevale soustile, samal ajal segades. Kaste peab jääma mõnusalt paks, aga mitte nagu puder. Vajadusel panna juurde piima ja kuumutada läbi. Maitsestada soola ja pipraga. Serveerimisel riputada peale hakitud murulauku ning kõrvale tõstetud peekonikuubikuid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tiiu 27.juuni 2012 15:59
mulle ka väga meeldis, enne olen teisiti teinud. Nüüd veel värske kartuliga priima.
Gerda 06.veeb 2012 09:32
Selle õpetuse järgi tuli minul väga hea ja normaalse välimusega kaste. Munad ei läinud klimpi kui neid sisse valades kastet segasin. Peale seda lisasin veel piima juurde ning kaste jäi siis veidi vedelam. Tegin küll ilma lihata, aga ikka tuli hea!
Kati 30.dets 2011 20:00
Lihtne ja hea. Munakaste jäi mõnus paks. Koos kartulipudruga ehtne lastetoit! :)
maria110 03.mai 2011 17:01
Väga väga heaaa!
mummoke 27.dets 2010 03:17
Munakaste on muidugi hea, aga palju parem valmistada kui munad enne piimaga läbi kloppida ja siis lisada. Vanasti talus pea igahommikune söök.
munnuska 17.apr 2010 02:12
MA SAIN KA JUST VALMIS OMA ESIMESE MUNAKASTME.LÕPUS,KUI MUNA SISSE KALLASIN,SIIS SEGASIN INTENSIIVSELT KOGU AEG,NING JUURDE KALLASIN VEEL ÜHE KLAASI PIIMA,ÕNNEKS TULI ILUS JA ILMA TÜKKIDETA MUNAKASTE JA MAITSEV PEALEKAUBA.SOOLA ASEMEL KASUTASIN ÜRDI JA JUURVILJA PULJONGI KUUBIKUID.:Y
Evelin 29.jaan 2010 19:27
Muna annabki asjale väärtuse ... Keedukartuli kõrvale viis pluss! :Y
Kokk 09.dets 2009 08:49
Tere Ma ei soovita lõpus muna sisse panna, see rikub kõik ära. Kaste tõmmbub klimpi ja muutub pudruks ja kaob välimus, maitse poolest .......noh selle üle ei vaielda.
1