Kastmed

Seene-porrukaste pastale

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Seentest, porrust ja peekonist saad vähese vaevaga maitsva pastakastme. Kõige paremini sobivad siia metsaseened, kuid ka poes müüdavatest austerservikutest tuleb hea kaste.
Kogus: 4 portsjonit
Pane pasta soolaga maitsestatud vette keema. Viiluta samal ajal peekon. Lõika
seened ja porrud õhukesteks viiludeks. Pruunista peekonit, porrut ja seeni pannil
võis 5 minutit. Alanda kuumust ning lisa hakitud küüslauguküüned, toorjuust
ja koor. Maitsesta soola-pipraga ning kuumuta veel kord läbi. Tõsta pasta taldrikutele ja pane peale seenekastet. Kaunista sidruni- või laimiviilude ja hakitud
tilliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
cissus 27.apr 2012 17:13
Ma olen seda kastet juba mitu korda teinud, kasutasin shampinjone ja sai ka väga maitsev. Seente kogus on ainult veidi ulmeline siin :D
nata 20.märts 2011 05:11
Väga hea oli :), lisasin veel kanafilee tükke.
Kiisukata1 14.veeb 2011 16:43
No neist ainetest ei saa halba asja välja tulla. Kui just tundmatuid seeni ei korja...
LadyLill 13.veeb 2011 13:17
minu arust väga väga halvad ! :T:N:( mite kellelegi ei meeldinud mu laps jäi isegi toidumürgitus-
se!:T:N:(
Alar 17.dets 2010 23:10
Proovisin ja jäin rahule. Maitsev oli :)
Maria 21.nov 2010 16:08
nämm-nämm. ei midagi supererilist, kuid samas väga maitsev õhtusöök. koguseid panin umbes, kindlasti mitte terve liiter seeni.
1