Kastmed  » Dipikastmed

Tzatziki ehk Kreeka dipikaste

Keskmine hinne: 4.86 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Ülimalt populaarne Kreeka dipikaste. Kasuta tooreste või taignas küpsetatud köögiviljade dippimiseks, aga ka vardaroogade, grillitud või ahjus küpsetatud lihapallide, ahjukartulite või keedetud munade juurde.
Riivi koorega kurk jämeda riiviga, riputa soolaga üle, tõsta sõelale ja lase 10 minutit seista.
Kui jogurt pole päris paks, pigista kurgimass käega võimalikult kuivaks, et kaste ei saaks liiga vedel. Haki küüslauk noaga hästi peeneks. Klopi kurk ja küüslauk lusikaga jogurti hulka. Lisa muud ained, maitsesta vajadusel vähese soolaga ja lase paar tundi jahedas maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pensionär 17.aug 2008 20:27
Olen seda söönud Kreekas palju kordi. Seal pole sees ei tilli ega ka mündilehti. Kas 3 dl yoghurti ei ole liiga palju 15 cm kurgi jaoks???
Muri 16.juuli 2008 17:04
Hea asi! Eriti suvel.
1