Kastmed  » Dipikastmed

Köögivilja-dipikaste neljal moel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu & Aed
Neli värvilist köögiviljakastet leivale-saiale määrimiseks või dippimiseks.
1. Hummus
Pressi küüslauguküüs puruks. Püreeri kõik koostisosad köögikombainis või saumikseriga ühtlaseks massiks.

2. Porgandi-pähklidipp
Puhasta ja tükelda porgandid ning keeda need soolaga maitsestatud vees pehmeks. Keeduvesi jäta alles. Püreeri kõik koostisosad köögikombainis või saumikseriga. Vajadusel lisa porgandikeeduvett.

3. Baklažaanidipp
Lõigu baklazhaan viiludeks, riputa neile soola ja lase vähe aega seista, kuni "higistama" hakkavad. Loputa baklažaanilõigud üle, pintselda kergelt õli peale ning küpseta praeahjus 225°C juures umbes 20 minutit. Püreeri küpsetatud baklazhaanilõigud koos ülejäänud ainetega ühtlaseks massiks.

4. Küüslaugudipp
Puhasta küüslauguküüned ja küpseta neid praeahjus 225°C juures 20 minutit. Püreeri pehmeks küpsenud küüslauk koos muude ainetega köögikombainis või saumikseriga. Kui tahad mahedama maitsega võiet, siis võid lisada õli.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kõuts 16.jaan 2006 08:23
Tahaks teada, kui kaua selline võie seisab ja kas neid sobib ka sügavkülmutada. Näiteks see hummus tundub väga mõnus, aga 2-st purgist saab ikka päris palju.
1