Uudiskiri Instagram Facebook
 
Dipikastmed

Baklažaanimaitseline dipikaste

Dipikastmed

Baklažaanimaitseline dipikaste

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Küüslaugu ja oliivõliga rikastatud baklažaanipüree on kiire päeva päästja, mis võiks alati olla külmkapis ootel. Maitseb suurepäraselt röstitud itaalia leiva ja klaasi punase veiniga.
Retsept
portsjonile
1 tk (suur) Baklažaan
2 tk või väiksem baklažaan
1 dl Oliiviõli
4 küünt Küüslauk
Sool
PEALE PUISTAMISEKS
Paprika (jahvatatud)
Lõika baklažaan kuubikuteks. Haki küüslauguküüned, kuumuta neid paar minutit pannil kuumas õlis. Lisa baklažaan ja sool ning jätka kuumutamist keskmisel kuumusel ja aeg-ajalt segades 10 minutit. Kui baklažaan on pehmenenud, püreeri mass minilõikuris või köögikombainis. Puista peale paprikapulbrit ja serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga