Kastmed  » Dipikastmed

Baklažaanimaitseline dipikaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Küüslaugu ja oliivõliga rikastatud baklažaanipüree on kiire päeva päästja, mis võiks alati olla külmkapis ootel. Maitseb suurepäraselt röstitud itaalia leiva ja klaasi punase veiniga.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika baklažaan kuubikuteks. Haki küüslauguküüned, kuumuta neid paar minutit pannil kuumas õlis. Lisa baklažaan ja sool ning jätka kuumutamist keskmisel kuumusel ja aeg-ajalt segades 10 minutit. Kui baklažaan on pehmenenud, püreeri mass minilõikuris või köögikombainis. Puista peale paprikapulbrit ja serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa