Uudiskiri Instagram Facebook
 
Dipikastmed

Baklažaanimaitseline dipikaste

Dipikastmed

Baklažaanimaitseline dipikaste

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Küüslaugu ja oliivõliga rikastatud baklažaanipüree on kiire päeva päästja, mis võiks alati olla külmkapis ootel. Maitseb suurepäraselt röstitud itaalia leiva ja klaasi punase veiniga.
Retsept
portsjonile
1 tk (suur) Baklažaan
2 tk või väiksem baklažaan
1 dl Oliiviõli
4 küünt Küüslauk
Sool
PEALE PUISTAMISEKS
Paprika (jahvatatud)
Lõika baklažaan kuubikuteks. Haki küüslauguküüned, kuumuta neid paar minutit pannil kuumas õlis. Lisa baklažaan ja sool ning jätka kuumutamist keskmisel kuumusel ja aeg-ajalt segades 10 minutit. Kui baklažaan on pehmenenud, püreeri mass minilõikuris või köögikombainis. Puista peale paprikapulbrit ja serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes