Kastmed  » Külmad kastmed

Ploomi-tšillisalsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Sobib pakkuda näiteks grillitud liha ja kana kõrvale.
Kogus: 1 portsjon
Eemalda ploomidelt koor, seejärel poolita, eemalda kivid ja lõika viljalihast kuubikud. Puhasta sibul ja lõika kuubikuteks. Haki kõik maitseained ja pigista laimist paras kogus värsket mahla. Sega kõik komponendid omavahel ja aseta purki. Kui kasutad hästi küpseid ploome, võta sisu lusikaga välja. Kui aga tegemist on tooremate ploomidega, ehmata koor kuuma veega lahti, misjärel on seda juba lihtne eemaldada. Soovi korral võid salsa ka läbi kuumutada, et see paremini säiliks. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 18.sept 2009 20:51
Täna valmistasin, väga maitsev tuli, kuigi enamus komponente asendasin: punased ploomid kollaste asemel ja kreegid, piparmündi asemel panin melissi, koriandrit ei olnud seekord võtta, laimi asendasin sidruniga. Homme proovin lisades küüslauku ja proovin ka kuumutades. Grillkana kõrvale sobis ülihästi :)
1