Kastmed  » Külmad kastmed

Pistaatsiapähklipesto

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Toomas Volkmann
Värske pestota ei möödu enam ükski kevad.
Valmistusaeg: kuni 20 min

Purusta pistaatsiapähklid blenderis peeneks. Haki maitseroheline võimalikult peeneks ja lisa koos õliga pähklitele. Uhmerda kõik koostisosad pastataoliseks massiks. Konsistents võib jääda veidi ebaühtlane, supile lisades tõusevad suuremad lehekesed pinnale ja maitse saab teravam.

 

NIPP
Serveeri pestot koos värsketest või külmutatud rohelistest hernestest supiga. Vaata retsepti SIIT.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kris 09.juuni 2012 14:39
väga hea retsept. lisasin siia juurde ka suure peotäie karulauku. super
1