Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Tomatiketšup õuna ja selleriga

Külmad kastmed

Tomatiketšup õuna ja selleriga

Mari
PrindiSoovita sõbrale
MINU LEMMIKRETSEPT: 20. aug - 15. sept retseptivõistlus. Kodune ketšup.

20-40 min

Retsept
2 kg värskeid tomateid
2 sibulat
1 õun
1 1/2 klaasi veiniäädikat
125 g suhkrut
1 spl kuivatatud või värsket basiilikut
2 sellerit koos lehtedega
1/2 tl paprikapulbrit
3 tera nelki
soola

Kasta tomatid kuuma vette, koori, tükelda ja eemalda seemned. Sibul, seller ja selle lehed haki hästi peeneks. Õunal eemalda süda ja tükelda. Lase äädikas koos maitseainetega keema, lisa tomatid, seller, sibul ja õun. Keeda vaiksel tulel 45 minutit. Hõõru läbi sõela ja pane kuumalt pudelitesse. Säilita jahedas.

Hea teada
Sobib lisandiks liha- ja makaroni- ning mitmete munatoitude juurde.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes