Kastmed  » Külmad kastmed

Ananassisalsa ürtidega

Keskmine hinne: 5 Allikas: Mehhiko Autor: Toidutare
Mehhiko rahvustoit. Värskendav ja lõhnav puuviljasalsa sobib hästi teravamaitseliste toitude lisandiks ja ka suurepärane lisand grilltoitudele.
Valmistusaeg: kuni 20 min

Tükelda ananass kuubikuteks ja pane kaussi, lisa laimi- või sidrunimahl, küüslauk, sibul, tšillipipar ja paprika. Sega ja lisa värske münt ja koriander. Maitsesta soola ja suhkruga. Tõsta salsa jahedasse kuni serveerimiseni.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pille111 27.okt 2005 19:59
paganama hea oli
Kriuksik 30.sept 2004 20:06
Mehhikos tuntakse salsa nime all ikkagi kastmeid...nagu n2iteks tabasco on salsa..6igem on ikkagi salat....
1