Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Aioli ehk küüslaugumajonees

Külmad kastmed

Aioli ehk küüslaugumajonees

Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Aioli ehk Provence’i küüslaugumajonees.

kuni 20 min

Retsept
1-4 suurt küüslauguküünt
1 tl soola
1 suur munarebu
2,5 dl õli
Hõõru kooritud ja noaga peenestatud küüslauguküüned koos soolaga uhmris või laia kööginoa tera all pastaks. Töötle kannmikseris koos munarebuga ühtlaseks ja lisa seejärel vähehaaval õli.
Paku küüslaugulembesele seltskonnale kala või köögiviljade juurde.
 

KOMMENTAARID

hellu 18.mai 2009 11:36
wäga super:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool