Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Frankfurdi roheline kaste

Külmad kastmed

Frankfurdi roheline kaste

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Hapukoore-jogurti-majoneesikaste hakitud maitsetaimede, sibula ja marineeritud kurgiga. Vürtsikas lisand värske kartuli ja keedumunade või loomaliha juurde.

kuni 20 min

Retsept
1 kimp suur kimp maitserohelist (petersell,murulauk,harakputk,kress,harilik mustnupp,kurgirohi,sidrunmeliss
1 tk väike sibul
1 tk marineeritud kurk
1.5 dl hapukoor
1 dl jogurt
2 sl majonees
1 sl sidrunimahl
1 tl terav sinep
sool
värskelt jahvatatud must pipar
Pese, kuivata ja puhasta maitseroheline ning haki peeneks. Koori ja haki sibul. Lõika marineeritud kurk väikesteks kuubikuteks. Sega kokku hapukoor, jogurt ja majonees ning lisa hakitud maitseroheline, sibul ja kurk. Maitsesta sidrunimahla, sinepi, soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga ning hoia enne serveerimist külmas. Vürtsikas lisand värske kartuli ja keedumunade või loomaliha juurde. Ehtsa Frankfurdi kastme retsepti kuuluvad seitse maitsetaime, mis võivad varieeruda vastavalt aastaajale. Hädakorral võib maitsetaimed lisada ka külmutatult.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes