Kastmed  » Külmad kastmed

Crème fraîche

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Kodune crème fraîche
Sega toasoojad ained kokku tulekindlast klaasist madalas pirukavormis või mõnes plastanumas, kata toidukilega ja hoia toatemperatuuril tuuletõmbuseta kohas 24–48 tundi ehk kuni segu muutub sültjaks ning näeb välja nagu hüübimisele lähenev tarretis. Crème fraîche säilib külmkapis tarvitamiskõblikuna kuni 10 päeva. Prantsuse hapukoort ei saa teha jogurtiga.
Lahja variant. Võta eelkirjeldatud ainete asemel 1,5 dl lahjat hapukoort, 1,5 dl 0,5% rasvasusega piima ja 0,25 tl suhkrut. Paksenemine toimub 12–24 tunni jooksul.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa