Kastmed  » Külmad kastmed

Sinepine majonees

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: TT foorum - Maire Suitsu Autor: Toidutare
Kreemine majonees.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Pane munarebud ja maitselisandid kaussi ning mikserda segamini.
Lisa õli alguses tilgakaupa, seejärel ühtlase peene joana; mikserda segu suurel kiirusel heledaks ja ühtlaseks.
Kui majonees sai liiga paks, mikserda juurde paar teelusikatäit külma vett.
Kodune majonees säilib külmkapis kinnises purgis kuni 10 päeva; pikemal hoidmisel maitse halveneb ja emulsioon võib hakata lagunema.
Seetõttu on õigem valmistada korraga suhteliselt väike kogus ja see ka kiiresti ära tarbida.
Hea teada !
Hõlpsasti valmib majonees ka kannmikseris. Pane mikserikannu munarebu, maitseained ja lusikatäis õli. Aseta kaas peale ja käivita mootor; lisa õli söötmisava kaudu peene ühtlase joana. Lase masinal umbes 20 sekundit käia, siis ongi majonees valmis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa