Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Tšilline vaarikakaste

Külmad kastmed

Tšilline vaarikakaste

Kodu ja Aed
PrindiSoovita sõbrale
Tšilliga vürtsitatud vaarikakaste sobib grillitud linnu- või sealiha juurde.
Taimetoitlastele
Retsept
250 g värsked või külmutatud vaarikad
100 g Tuhksuhkur
1 tk punane tšillikaun
0.5 tl Kaneel (jahvatatud)
Haki tšillikaun peeneks. Sega kõik ained ühtlaseks püreeks (selleks sobib saumikser). Lase kastmel kuni 20 minutit maitsestuda. Serveeri grillitud linnu- ja sealiha juurde. Kastme õige maitse on magus, millele järgneb vürtsikas alatoon.

KOMMENTAARID

riin 21.mai 2010 15:50
see kaste on supper hea, proovinud nii metssealiha kui ka veiseliha kõrvale
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes