Kastmed  » Külmad kastmed

Rukolapesto

Keskmine hinne: 4 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Vürtsikas pestokaste, mis sobib oivaliselt just keedetud pastaga. Pese rukola hoolikalt külma veega ja raputa täiesti kuivaks.
Kogus: 4 portsjonit
Peenesta minilõikuris, köögikombainis või uhmris rukola ja küüslauguküüs. Lisa pidevalt segades õli. Sega juurde parmesan ning maitsesta soola ja musta pipraga.

SOOVITUS LUGEJALT:
Kui soovid valmistada klassikalisel moel pestot, lisa hulka ka piiniaseemneid, saad mahedama maitse ning tihedama struktuuriga kastme.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 27.juuni 2013 17:55
Lisasin lugeja "margusja" soovituse ka retseptile lisaks, seegi mahendab maitset :)
Siiri Kirikal 27.juuni 2013 17:50
Võib veidi juustu mahendamiseks ju lisada, aga praeguse aja rukola ongi juba selline tummine ja kirbem, kui varakevadine...
Martin 27.juuni 2013 15:23
Tuli kuidagi mõru. Äkki peaks midagi lisama?
margusja 07.juuli 2011 15:05
mulle kogu aeg tundus, et sellest retseptist oleks midagi nagu puudu. kuna poest oli pesto valmistamisele mõeldes piiniapähklid juba koju toodud, siis lisasin poolele kogusele pooviks ka neid. vahe oli oluliselt tuntav, sest pähklid andsid struktuuri (ei teinud neid ka väga peeneks) ja mahedust. spagettidega koos sõi seda isegi mu pirtsakas 3-aastane
1