Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Rukolapesto

Külmad kastmed

Rukolapesto

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Vürtsikas pestokaste, mis sobib oivaliselt just keedetud pastaga. Pese rukola hoolikalt külma veega ja raputa täiesti kuivaks.
Taimetoitlastele
Retsept
portsjonile
200 g Põld-võõrkapsas ehk rukola
1 küüs Küüslauk
1 dl Oliiviõli
1 dl Parmesani riivituna v. muud kõvat juustu
Sool
Must pipar
Peenesta minilõikuris, köögikombainis või uhmris rukola ja küüslauguküüs. Lisa pidevalt segades õli. Sega juurde parmesan ning maitsesta soola ja musta pipraga.

SOOVITUS LUGEJALT:
Kui soovid valmistada klassikalisel moel pestot, lisa hulka ka piiniaseemneid, saad mahedama maitse ning tihedama struktuuriga kastme.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 27.juuni 2013 17:55
Lisasin lugeja "margusja" soovituse ka retseptile lisaks, seegi mahendab maitset :)
Siiri Kirikal 27.juuni 2013 17:50
Võib veidi juustu mahendamiseks ju lisada, aga praeguse aja rukola ongi juba selline tummine ja kirbem, kui varakevadine...
Martin 27.juuni 2013 15:23
Tuli kuidagi mõru. Äkki peaks midagi lisama?
margusja 07.juuli 2011 15:05
mulle kogu aeg tundus, et sellest retseptist oleks midagi nagu puudu. kuna poest oli pesto valmistamisele mõeldes piiniapähklid juba koju toodud, siis lisasin poolele kogusele pooviks ka neid. vahe oli oluliselt tuntav, sest pähklid andsid struktuuri (ei teinud neid ka väga peeneks) ja mahedust. spagettidega koos sõi seda isegi mu pirtsakas 3-aastane
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes