Kastmed  » Külmad kastmed

Maasika-ananassisalsa

Keskmine hinne: 5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Salsat paku koos grill-lihaga, maitsega lähevad kokku nii kana- kui ka sealiha. Kala juurde pigem mitte pakkuda.
Kogus: 2 portsjonit

Eemalda maasikalt rohelised varred ja lõigu kuubikuteks. Eralda ananassilt viljaliha ja lõika samamoodi kuubikuteks. Haki ka punane sibul väiksemaks. Sega omavahel sibul, ananass ja maasikad. Lõigu juurde värsket nisuorast ja maitse järgi murulauku. Vala peale glasuurkaste ja sega. Lase mõni minut maitsestuda. Nisuorast võid osta poest potiga, aga samamoodi võid korjata põllu pealt. Viimasel juhul eelista sellist kohta, mis ei asu otse maantee ääres või muidu saastunud kohas.

Angelica nõuanne: Poeglasuurkastme asemel võid keeta kastme ka ise. Selleks sega omavahel hakitud tšilli, mesi ja sool. Juurde võid panna ka mango- või apelsinimahla.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mannike 01.veeb 2010 20:13
Väha hea (K)
1