Kastmed  » Külmad kastmed

Marinara kaste küüslauguga

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Hea pitsa saladus peitub enda tehtud maitserikkas marinara ehk tomatikastmes. Võid kastme juba eelmisel õhtul valmis keeta, see seisab külmkapis mitu päeva. Järgnevalt lihtne ja kiire küüslaugune marinara
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Haki või purusta küüslauguküüned ning kuumuta poti põhjas väheses õlis. Ära pruunista. Lisa tomatipüree ja kuumuta segades minut. Lisa tomatikonserv ja pune ning kuumuta väiksel tulel ilma kaaneta 15–20 minutit, kuni kaste hakkab paksenema. Maitsesta soola, suhkru ja musta pipraga. Lase jahtuda. Kogus 4 dl.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa